tutorials.hu

Kezdőlap Blogok Fórum Kapcsolat

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Blogok

Új blog >>

Az oldal készítése, ötlet
Beküldte: softman 2008-12-27 19:11:21 Hozzászólások (2) | Megtekintve (9664)
Az oldal készítése, mint légből kapott ötlet!


Tudni illik rólam, hogy szoftverfejlesztőként dolgozom. Kicsit kutakodik valaki, rájön, hogy vajon hol. De hogy is jött ez a tutorials.hu ötlet? Épp valami feladat megoldásán küzdöttem, ami az istenért sem akart működni. És ilyenkor általában angol oldalakon szoktam kotorászni, fórumokon, tutoriálokon. És egyszer csak jött az ötlet, hoppá. Ez nálam így szokott lenni. Jön egy hoppá érzés, akkor az valami jót jelent. Készítsek egy oldalt, ahol segédanyagokat lehet összegyűjteni a hozzám hasonló programozókhoz, webfejlesztőkhöz szólva. A tutorials mint domain igy csak spontán jött, mert egy hasonló nevű külföldi oldal létezik. Megnéztem a domain.hu oldalon, hogy szabad e a név, és az volt, hát kutyafuttában beregisztráltam. Igaz ennek lassan 2 éve, és utána a domain csak volt és nem csináltam rá semmmit. Időm az 0.

Na mostmár rászántam magam, végre megcsinálom. Igaz, van már egy hasonló támájú oldal, majdnem ugyanezzel a névvel, de amikor az ötletem jött, lila gőzöm se volt, hogy létezik. De sabaj, remélem ez az oldal is jó szolgálatot tesz majd.

Az oldalt szabadidőmben fejlesztgetem. Na és van még egy pár ilyen hoppá ötlet által beregisztrált domainem, amit szintén meg kéne csinálni. Hogy mik, az egyelőre legyen meglepi.

Folyt köv, ha ráérek
Hozzászólások:
Beküldte: anonym 2008-12-29 12:33:09
És a főoldalon írt pénzkeresési lehetőségről mikor lesz szó?
Beküldte: totya 2008-12-29 12:57:56
Én is kíváncsi leszek ráSzólj te is hozzá:
Beceneved:


Hozzászólásod:
Kérem adja meg a fenti képen látható számot*Hirdetések


Photoshop, Flash, CSS, JavaScript, HTML, Delphi, C++, SQL, Egyéb segédletek gyűjteménye
Copyright © O-Soft Bt. Készítette, és az oldalt fenntartja O-Soft Bt.